Geilo i Norge

Geilo oversigt Geilo skiheis Geilo skiløb

Geilo har skipister til alle niveauer.  Perfekte områder til begyndere og store udfordringer for de rutinerede skiløbere og desuden snowpark med store hop og slides til snow boards og fun ski. Gode og velpreparerede langrendsløjpe. Mulighed for skiskole både til alpin ski, snowboard, telemark og langrend.

Der er skiområder på begge sider af Geilo by. De to områder er forbundet med skibus morgen, middag og aften, og turen tager ca. 10 min. 

I alt 10 grønne, 11 blå, 14 røde og 5 sorte nedfarter, 20 forskellige lifte og 3 snowboard parker. Aftenskiløb tirsdag-fredag i forskellige områder. Desuden mulighed for leje af kælke til en specialbygget kælkebakke.

Se pistekort her!

Indkvartering:

Hyttelejlighederne i Havsdalsgrenda ligger midt på pisten med ski-in og ski-out.

Lejlighederne ligger tæt sammen og er på 60 m2 - 160 m2. Her er en stor opholdsstue, køkken med alt tilbehør, bad/toilet og soverum med senge til 2-4 personer. Til lejlighederne  hører et swimmingpool til ca. 30 personer ad gangen, sauna og fittnesscenter. 

Udlevering af ski og liftkort foregår til grupperne i en stor parkeringskælder lige under lejlighederne, hvor man kan stå indenfor og prøve sit forudbestilte skiudstyr.

Der er desuden mulighed for gratis samlinglokale til 50 personer lige ved lejlighederne og op til 150 personer i cafeteriet i bunden af bakken efter kl. 17.

Havsdalen opholdsstue Havsdalsgrenda køkken Havsdalsgrenda pool

Bliv inspireret blandt de andre destinationer for skolerejser på ski her.

UP-Travel - Lene Bang

Ring til Lene Bang

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail.
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel

 

Ring til Up-Travel
2112 4122
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

Smedebakken 105 st.mf.

DK-8600 SilkeborgTel
+45 2112 4122

Mobil/Nødtel.
+45 2112 4163

© Copyright Up-Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2983