Wagrain i Østrig

Flying Fox Wagrain Bikepark Wagrain Højdepark Wagrain

Wagrain i Østrig

 

 

I Wagrain er der udfordringer på alle niveauer. Det kan være det helt vilde som rafting, canyoning eller mountainbikepark, men det kan også være sjove udfordringer som højdepark, Flying Fox, cave-vandring eller Segway-kørsel. De er derudover helt med på moderne aktiviteter som slack-line eller team-parcours.

Det er muligt at få et fælles program, eller der kan tages hensyn til individuelle ønsker.

Her er et uddrag af mulighederne:

Flying Fox - Kesselfall Tour

På Kesselfall Tour, som ligger 9 km fra Wagrain, oplever man bl.a. et specielt nyt action hit, Flying Fox. Spændt fast til en wire suser man i en højde af 10-25 m over jorden gennem et fascinerende bjergpanorama midt i de Østrigske Alper. På turen kommer man forbi fire forskellige vandfald. Turen inkluderer veluddannede guider, der tager personlige hensyn til alle deltageres behov og grænser, al nødvendigt sikkerhedsudstyr og oplæring i brug af det. Varighed 1,5 - 2 t. 

Höhlenpark Wolfsschlucht

Med kedeldragt, pandelampe og hjelm undersøger man underverdenen i en labyrint af meget snævre gange, skakte og rum i Wolfschluchthulen. Ikke velegnet for personer med klaustrofobi. Varighed 2,5 t. 

Højdepark

I 9 meters højde skal man overvinde forskellige forhindringer som balancebjælker og hængebroer. Overalt er man sikret med dobbelte karabinhager, som følger med hele vejen rundt. Som afslutning skal man over den 150 m Flying Fox tværs over en badesø. 

Rafting Enns

Let og afvekslende tur på floden Enns, hvor hele gruppen er garanteret en morsom rafting-oplevelse. Turen går fra Mandling til Schladming over talrige strømhvirvler, bølger og små fald. Kræver svømmefærdigheder og udholdenhed. Varighed 2,5 t. 

Canyoning Almbachklamm

Man vandrer gennem kløften oppefra og ned og undervejs skal højdeforskellene overvindes ved spring, rappelling eller ved at rutsche. En enestående sportsoplevelse blandt vand og klipper. Kræver svømmefærdigheder og mod til at springe min. 2 m. Varighed 3 t. Fra 12 år. 

Canyoning Strubklamm

Denne kløft er særlig dyb. Man må kunne springe mindst op til 5 m. Svømning i koldt vand og rappellesteder er også indbefattet. Canyoning for viderekomne. Kræver svømmefærdigheder og mod til at springe min. 5 m. Varighed 4 t. Fra 14 år. 

Team-parcours

Programmet i Team Tower (vertikal forhindringsparcour) fokuserer på teamtræning, hvor man styrker tilliden til sig selv og andre. Sikkerhedsforanstaltningerne foretages af deltagerne selv under kyndig vejledning. Højdepunkter er Giant Swing, Pampers Pole og Team Tower. Varighed 2,5 t. 

Tømmerflådebygning og -sejlads

Det gælder om at planlægge og bygge en sødygtig tømmerflåde af forhåndenværende materialer. Man starter sin jomfrusejlads, når flåden er bygget, og løser derefter en opgave. Alt efter deltagerantal bygges der flere tømmerflåder på forskellige steder samtidig, og derefter mødes man for at bygge dem sammen, eller for at bytte tømmerflåde og bygge videre på andres. Gåafstand fra hotellet. Varighed 2 t.

Klatre-parcours

Klatring og rappelling i en højde på 20-30 m. Højdepunktet er overgangen på en ét-rebs-bro mellem to 30 m høje klippevægge. Så går det forbi et kæmpe edderkoppenet af jernkæder over endnu en rebstige til en luftig rappelletur direkt over et klippeudspring og tilbage sikkert på jorden. Ikke velegnet for personer med højdeskræk. Varighed: 2,5 t.

 Mountainbikepark

Vinterens skipister er indrettet til mountainbike-nedkørsel med diverse udfordringer undervejs. Man tager Flying-Mozart-gondolen op og kører ned ad de stejle bakker. Aktiviteten ligger i gå-afstand fra hotellet. 2-3 ture. Pris er inkl. udstyr. Varighed 2 t.

Actionroller

Med en off-road-scooter køres ned ad vinterens skipister. Scooterens specielle konstruktion med brede dæk giver meget stor stabilitet. Derfor kan man også uden forkundskaber få en god oplevelse ud af denne trendsport. Pris er inkl. udstyr. Varighed 2 t.

Wasserwelt Amadée

Midt i Wagrain 10 min. fra hotellet ligger badelandet Wasserwelt Amadée med alle former for rutschebaner: Turbo, lange rør, strømkanaler, vandkanoner og andre sjove udgaver.

Frisbeegolf

Der står 18 kurve klar på frisbee-golfbanen. Målet er på mindst mulige kast at få sin frisbee i kurvene på banen og tælle det samlede antal kast. Undervejs må man naturligvis overvinde visse forhindringer. Alle bliver udstyret med scorekort og baneoversigt. Varighed: 2,5 t.

Bueskydning

Der gives en kort introduktion på den stort anlagte træningsplads med 3-D mål, f.eks. kunstige dyr. For hver lille gruppe på 5 personer skal der være en voksen ledsager eller leder. Der er 9 mål på banen. Godt fodtøj er nødvendigt. Varighed: 1-2 timer

O-løb

Tre ruter står klar til o-løb i terrænet. Kort og vejledning fås på ungdomshotellet.

Zorbing

Rulletur nedad bjerget i kæmpe gennemsigtig kugle. Enten Downhill eller Hydrozorbing. Mindst to ture pr. person.

Udflugt til Salzburg

Mozarts fødeby ligger 70 km fra Wagrain. Her kan man bla. besøge fæstningen Hohen Salzburg eller museet ved Mozars fødehus.

Saltminerne ved Hallein

Tæt ved Salzburg ligger saltminerne ved Hallein, hvor man i minevogn kører dybt ind i bjerget, sejler over en saltsø og rutscher ned til udstillingshulerne. Medbring varmt tøj og solidt fodtøj!

Isgrotterne i Werfen

Kun 25 km fra Wagrain ligger den største naturisgrotte i verden. Efter at have vandret et stykke tager man videre med en gondollift for at gå op til isgrotterne. Her er et fortryllende syn af isfigurer, der ved 0 grader C glinser i forskellige farver og lys. Medbring varmt tøj og solidt fodtøj!

Indkvartering

I Wagrain vil I blive indkvarteret på et supergodt ungdomshotel med mange fritidstilbud til de tidspunkter, hvor der ikke er program. Her er lille sportshal, minitrampoliner, klatrevæg, bordtennis, bordfodbold, beachvolleybane og meget mere.

Hotellet tilbyder fuld pension med veltillavet og rigeligt mad.

Aktiviteterne kan vælges som et samlet program, kun opdelt efter aktivitetens kapacitet med antal personer ad gangen, eller I kan udvælge aktiviteter, som jeres elever kan vælge imellem og selv sammensætte deres program.

Se flere spændende muligheder for adventurerejser her

UP-Travel - Lene Bang

Ring til Lene Bang

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail.
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel

 

Ring til Up-Travel
2112 4122
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

Smedebakken 105 st.mf.

DK-8600 SilkeborgTel
+45 2112 4122

Mobil/Nødtel.
+45 2112 4163

© Copyright Up-Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2983