Referencer

Herunder har jeg samlet en række udtalelser fra et udpluk af forskellige skoler, som har været på skolerejse med Up-Travel:

 

"Tak for en fantastisk tur til Berlin, det var vel planlagt. Der var et evalueringsskema med mappen og den får du ikke, kun ros. :) En stor ros til bussen, Per var venlig, tålmodig og gavmild med råd og forslag.

Endnu en gang mange tak og du har vores anbefaling herfra."

Mads Pedersen

Sdr. Nærå Friskole

 

"Stor tilfredshed med tilrettelæggelsen af vores skolerejse med 9. klasse til Berlin. Lene Bang er utrolig engageret og kom med mange relevante turforslag, så det blev en fantastisk tur. Vi var ikke i tvivl om, at det var Lene Bang, vi skulle kontakte mht. vor skolerejse for 10. klasse i september. Vi ønskede at opleve Stockholm. Det blev en helt særlig oplevelse, da vi overnattede på fuldriggeren af Chapman midt i Stockholm Havn. Turen var igen meget veltilrettelagt, og Stockholm er absolut et must. Vi kan varmt anbefale Up-Travel til alle kolleger."

Dorthe Hvidbjerg, lærer

Ordblindeinstituttet

 

"Vi havde en pragtfuld tur til Berlin. Jeg må sige, at jeg har været yderst tilfreds med den service, vi har fået fra Up-Travel. Det har været en upåklagelig, tjekket og en utrolig venlig behandling. Bravo! Og tusind tak til dig, fordi du har været med til at lave så fantastisk en tur til os. Jeg vil så ganske afgjort anbefale Up-Travel til andre."

Tania Martina, lærer

Frederiksberg Friskole

 

"Vi skiftede for nogle år siden rejseselskab og lagde dermed ansvaret for efterskolens årlige skitur i Up-Travels hænder. Et skifte, vi aldrig har fortrudt. Kerneordene i vores oplevelse af samarbejdet med Up-Travel er seriøsitet, pålidelighed og kvalitet. Vi har i alle henseender med smidig og konstruktiv dialog kunnet finde frem til den nødvendige kvalitet i de løsninger, vi som en seriøs idrætsefterskole anser som anvendelige for at nå vores mål."

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

  

"Vi har flere gange arrangeret vores skolerejse med Up-Travel. Venlig og behagelig betjening, professionel tilrettelæggelse og høj kvalitet på både transport og ophold. Vi anbefaler meget gerne Up-Travel til andre skoler, der planlægger skolerejser."

Søren Pedersen, skoleleder

10'ende Fredericia

 

"Lene Bang og "Up Travel" er mere end et almindelig rejseselskab. Up Travel forstår at lytte til os og vores behov, når vi skal på skilejrskole. Lene får tingene til at glide takket være hendes imødekommethed og store erfaring med skilejrskoler. Dejbjerglund Efterskole kan varmt anbefale Up Travel - vores skiture fungerer bare!"

Kjeld Christiansen, forstander

Dejbjerglund Efterskole

 

"Amager Privatskole sender alle eleverne hvert år på lejrskole. 6. og 7. klasse tager om vinteren til Sverige og 8. og 9. klasse til efterår til Berlin. Up-Travel og Lene Bang har efterhånden i nogle år stået for organisering af vores udlandsrejser. Arrangementer har hele tiden været kendetegnet af tæt kontakt med os, upåklagelig organisering af ture og stor åbenhed til at bruge tilbagemeldinger til planlægning af rejserne året efter. Vi har været og er meget tilfredse med samarbejdet og vi vil også i fremtiden bruge Up-Travel."

Amager Privatskole

 

 

Brug Up-Travel, når i skal på skolerejse

UP-Travel - Lene Bang

Ring til Lene Bang

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail.
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel

 

Ring til Up-Travel
2112 4122
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

Smedebakken 105 st.mf.

DK-8600 SilkeborgTel
+45 2112 4122

Mobil/Nødtel.
+45 2112 4163

© Copyright Up-Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2983