Profil

Up-Travel tilbyder professional assistance ved planlægning og afvikling af busrejser for efterskoler, højskoler og andre store ungdomsgrupper.

Hver gruppe kan forvente personligt engagement i netop jeres rejse med stor fleksibilitet ved såvel bestilling som afvikling på baggrund af jeres specielle ønsker og behov.

Up-Travel tilbyder ski-rejser, adventure-rejser, storby-rejser og tema-rejser til grupper, der ønsker at rejse i en eller flere busser til destinationer i Europa.

 

Up-Travel blev etableret i marts 2009 og har oparbejdet et tillidsfuldt og stabilt samarbejde med en lang række skoler i hele landet. 

Gennem flere års erfaring som rejsekonsulent for skole- og ungdomsrejser i et dansk rejsebureau har jeg oparbejdet viden, erfaring og rutine i at arrangere skolerejser til store busgrupper, hvor alle aftaler er på plads hjemmefra.

Efter 16 år som efterskolelærer - og rejser med efterskoleelever - har jeg mange personlige erfaringer med elever og læreres ønsker, krav og prioriteringer med fuld forståelse for eventuelle ændringer i sidste øjeblik. Jeg kender kravene om udfordringer og muligheder for både de stille og de vilde elever.

Med utallige års erfaring på ski har jeg stort kendskab til rigtig mange skiområder i Norge, Sverige, Østrig, Tjekkiet og Italien og kan derfor give god vejledning i forhold til gruppens skimæssige kunnen.

Jeg har desuden rejst i de fleste lande og storbyer i Europa og har derfor gode forudsætninger for at kunne hjælpe jer med at sammensætte et spændende program indenfor adventure-, storby- og tema-rejser.

Har I specielle ønsker og idéer, kommer jeg gerne til et uforpligtende møde med jeres rejseudvalg, hvor vi i fællesskab kan udvikle et super koncept for netop jeres skole- eller grupperejse.

Jeg glæder mig til samarbejdet.

Lene Bang

Up-Travel

 

UP-Travel - Lene Bang

Ring til Lene Bang

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail.
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel

 

Ring til Up-Travel
2112 4122
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

Smedebakken 105 st.mf.

DK-8600 SilkeborgTel
+45 2112 4122

Mobil/Nødtel.
+45 2112 4163

© Copyright Up-Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2983