Profil

Up-Travel tilbyder professional assistance ved planlægning og afvikling af busrejser for efterskoler, højskoler og andre store ungdomsgrupper.

Hver gruppe kan forvente personligt engagement og en fast kontaktperson og  rejser med stor fleksibilitet. Det gælder ved såvel bestilling som afvikling - altid på baggrund af jeres specielle ønsker og behov.

Up-Travel tilbyder ski-rejser, adventure-rejser, storby-rejser og tema-rejser til grupper, der ønsker at rejse i en eller flere busser til destinationer i Europa.

 

Up-Travel blev etableret i marts 2009 og har oparbejdet et tillidsfuldt og stabilt samarbejde med en lang række skoler i hele landet. Seneste blad i historien blev skrevet d. 01.07 2022. Her overgik håndteringen og afviklingen af rejserne til AlfA Travel. 

AlfA Travel har nok det mest erfarne team af rejserådgivere, og de sidder klar til at hjælpe med jeres næste rejse. Bureauet er dansk-ejet og lægger stor vægt på tæt personlig kontakt og høj kvalitet. Den viden og erfaring der er oparbejdet i at arrangere skolerejser til store busgrupper, kommer jer til gode og alle aftaler er på plads hjemmefra.

AlfA Travel fejrer i 2022 deres 25 års jubilæum og vi kender eleverne og læreres ønsker, krav og prioriteringer på skolerejsen. Vi kender kravene om udfordringer og muligheder for både de stille og de vilde elever. Vi gør altid vores bedste for at tilpasse rejsen til netop jeres gruppes behov.

Vores rejserådgivere i skiafdelingen har stort kendskab til rigtig mange skiområder i både Norge, Sverige, Østrig, Tjekkiet og Italien og kan derfor give god vejledning i forhold til gruppens skimæssige kunnen.

Vi har rejst i de fleste lande og storbyer i Europa og har derfor gode forudsætninger for at kunne hjælpe jer med at sammensætte et spændende program indenfor adventure-, storby- og tema-rejser. Se hele udbuddet af storbyrejser på hjemmesiden her.

Har I specielle ønsker og idéer, kommer jeg gerne til et uforpligtende møde med jeres rejseudvalg, hvor vi i fællesskab kan udvikle et super koncept for netop jeres skole- eller grupperejse.

Vi glæder os til samarbejdet.

AlfA Travel

Up-Travel ved AlfA Travel

 

UP-Travel - Lene Bang

Ring til AlfA Travel

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail. 70 22 88 70
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

AlfA Travel - Nygade 5

DK-7500 HolstebroTel
+45 70228870

© Copyright Up-Travel/AlfA Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden