Persondatapolitik

 

Up-Travels informationspolitik for beskyttelse af personoplysninger

 

I forbindelse med jeres rejse med Up-Travel vil vi behandle personoplysninger om deltagerne på rejsen. Det er vigtigt for os, at vi beskytter jeres integritet, og vi har derfor udarbejdet denne informationspolitik om, hvordan jeres personoplysninger behandles. Her kan I læse mere om, hvordan vi behandler jeres personoplysninger.

 

Databeskyttelsesansvarlig og databehandleransvarlig

 

Som ejer af virksomheden er Lene Bang ansvarlig for den korrekte behandling af de indleverede oplysninger. Hvis I har spørgsmål til, hvordan jeres personoplysninger behandles, er I meget velkomne til at henvende jer til virksomheden.

 

Videregivelse af personoplysninger

 

Up-Travel videregiver ikke oplysninger til tredjemand, med mindre det er relevant for den korrekte afvikling af rejsen. Der kan her være tale om videregivelse af data til

 

  • færgeselskaber, som ved lov bl.a. er forpligtet til at udlevere personoplysninger til myndigheder, f.eks. politi og Skat. Relevante myndigheder har også direkte adgang til passageroversigter gennem National Single Window Safe Sea Net, som administreres af Søfartsstyrelsen
  • hoteller eller anden indkvartering, som har brug for navne, fødselsdage, køn og evt. pasnumre af hensyn til deres registrering af de besøgende
  • hoteller eller incoming bureau, som bistår ved afvikling af programmet. Her kan der være tale om navn, alder og valgt aktivitet
  • hoteller eller anden indkvartering på skidestinationer, kontor for liftkort og skiudlejning eller skiskolekontoret, som vil få udleveret data på navn, fødselsdag, skostørrelse, højde, vægt, valgt skiaktivitet og niveau i aktiviteten.
  • hoteller eller anden indkvartering, som skal levere måltider. De vil få udleveret antal, men ikke navn på deltagere, der har behov for særkost f.eks. (allergikere, diabetiker, vegetarer eller personer, der ikke spiser svinekød.

Skolen indestår for, at der er indhentet gyldigt samtykke fra deltagerne eller fra deltagernes forældremyndighedsindehavere. Der skal være givet samtykke til, at skolen må videregive følsomme oplysninger til rejsearrangøren, der ligeledes må behandle og videregive disse oplysninger til sine underleverandører for deres behandling i det omfang, som dette er nødvendigt for at gennemføre rejsen.

 

Slettepolitik

 

Når formålet med indhentning af personoplysningerne er opfyldt, har Up-Travel en procedure for at slette oplysningerne. I har ret til at anmode om at få jeres oplysninger slettet. Up-Travel vil ligeledes sørge for, at oplysninger vil blive slettet hos tredjemand, når rejsen er afsluttet.

 

Kundeprofil

 

Ved henvendelse til Up-Travel om modtagelse af et tilbud, vil vi registrere skolens navn, adresse, telefonnummer, kontaktperson evt. med mobilnummer samt mailadresse. Dette vil blive bevaret i firmaets database. Såfremt I ønsker jeres oplysninger slettet, vil dette blive udført straks.

 

Vil du vide mere om Up-Travel? Lær mere om os og de rejser vi arrangerer her

UP-Travel - Lene Bang

Ring til Lene Bang

Ring og få et uforpligtende tilbud eller send en mail.
Bestil et uforpligtende tilbud fra Up-Travel

 

Ring til Up-Travel
2112 4122
Galleri
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Up-Travel
Kontaktoplysninger

Smedebakken 105 st.mf.

DK-8600 SilkeborgTel
+45 2112 4122

Mobil/Nødtel.
+45 2112 4163

© Copyright Up-Travel - Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2983